Bart

Bart CoopmanEr blijkt soms wat verwarring te bestaan over wie nu wel de ├ęchte Bart Coopman is. Ik ben (nog) niet de burgemeester van Zemst, de hoofdredacteur van WTV-Focus of de relatiebemiddelaar uit Zwevegem.

 

Mijn vriendin Kelly en ik zijn al samen van toen de dieren nog spraken. Tot haar grote spijt zijn we nog altijd niet getrouwd. Samen hebben we een fantastische zoon Arne.

 

Ik werk als stafmedewerker Communicatie bij GTB waar we werkzoekenden met gezondheidsproblemen of arbeidsbeperking helpen aan duurzaam werk. Beroepshalve kan je me dus van Oostende via Brussel tot in Leopoldsburg vinden. Geloof me, er is geen betere plek dan Staden.

 

In mijn vrijetijd pik ik al graag eens een concert of festival mee. Samen met enkele andere behartigers stond ik mee aan de wieg van de Pamperbank in Staden. We zamelen luieroverschotten in en herverdelen die aan gezinnen die een duwtje in de rug kunnen gebruiken. Je vindt me ook heel vaak al joggend langs de Stadense straten. En uiteraard investeer ik heel wat van mijn tijd ook in WESTAON. Samen met heel wat gelijkgestemden maak ik van Staden een betere plaats om te wonen, te werken en te spelen.

Roeselarestraat 135

8840 Oostnieuwkerke

0479 23 87 65

bart@bartcoopman.be

www.bartcoopman.be